menu

Interesseret I at bygge nyt Bowling Center
eller er det tid til modernisering?

Hos Bowltech er du kommet til det rette sted.
Find ud af mere om hvad Bowltech kan gøre for dig.

Bowltech Danmark A/S

Bowltech Danmark tilbyder et stort sortiment af produkter og ydelser til bowling centre og Pro Shopper.

Capital

Interesseret i at investere i bowling, eller klar til at modernisere bowling centeret? Bowltech har den perfekte løsning for ethvert projekt.

Bowlinghallen

Halkugler, udlejningssko, kegler, reservedele. Alt der behøves for at udstyre bowlingcenteret og bowlerne med de bedste mærker på markedet.

Pro Shop

Lad dine kunder vælge mellem de bedste  produkter. Bowltech tilbyder kun det bedste af kugler, tasker, sko og andet tilbehør.

Banebehandling

Oliemaskiner, reservedele, rensevæske og olie. Når det gælder banebehandling så har Bowltech de bedste produkter og den bedste service.

Service & Support

Bowltech lader dig ikke i stikken. Vi tilbyder service og teknisk assistance til dit behov, også efter du har købt og betalt.

Ball reviews

Bowltech’s test team laver anmeldelser af de nyeste kugler, som kan hjælpe dig med at finde den h

Projekt i fokus

Ten Lanes - Sweden

Mickael Kyrk og hans familie har været i bowlingbranchen i over 40 år. Han har altid haft en drøm om at skabe en ny Bowlinghal som er perfekt tilpasset både bowling som sport og fornøjelse / underholdning. READ MORE 

Kunne du tænke dig at være up-to-date med de seneste nyheder fra Bowltech Danmark? Tilmeld dig her for vores nyhedsopdatering!